sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Siikalahden luonto -kuvataidekilpailu koululaisille ja eskarilaisille!Parikkalan taiteenystävät ry. haastaa Parikkalan kunnan esikoululaiset ja peruskoululaiset kuvataidekilpailuun!


”Siikalahden kosteikko kuhisee elämää! Osmankäämiköissä lymyilevät kaulushaikarat, luhtakanat ja tuhannet hämähäkit seitteineen. Heinäkuun helteillä ilma täyttyy sudenkorennoista, surviaisista ja miljoonista suihkivista siivistä. Keväällä lammikoissa kuhertelevat sammakot, rupikonnat ja pienen lohikäärmeen näköiset vesiliskot. Syvemmissä vesissä salaista elämäänsä ruutanat ja suutarit, jotka ovat niitä vaanivien kalasääskien lempiruokaa. Hämärässä lehdossa pitävät konserttiaan satakielet ja kuhankeittäjät. Yön sumusta kantautuu kaulushaikaran puhallus.”


Ikuista kuvataiteen keinoin Siikalahden kosteikkoluontoa tai luonnonilmiöitä haluamallasi tavalla. Kilpailutyö voi olla:

~Piirustus ~Maalaus ~Valokuva
~Kollaasi ~Tietokonegrafiikkaa


Kilpailutöitä voi jättää useita ja niitä voi tehdä myös kotona.

Kilpailusarjat:
esikoululaiset – 3. lk
4. lk – 6. lk
7. lk – 9. lk


Työn taakse merkitään: Nimi, luokka (kilpailusarja) sekä koulun ja työn nimi.  
Työt tuodaan/lähetetään nippuina Kirjolan koululle (Kirjolankatu 5) erityisopettaja Ritva Wilska-Neuvoselle 17.4 mennessä.

Kunkin sarjan parhaat työt palkitaan ja ne ovat esillä 26.5.-13.6. Parikkalan valon tiloissa ”Uuhkalinnun mailla – Siikalahden kesää” näyttelyssä. Teoksista voidaan julkaista kuvia esimerkiksi paikallislehdissä tai Parikkalan taiteenystävien internetsivuilla. Parhaiden töiden tekijät kutsutaan palkintojen jakoon 26.5. Töitä ei varsinaisesti palauteta, mutta halutessaan oman työn voi noutaa.

Ei kommentteja: