torstai 9. kesäkuuta 2016

Parikkalan taiteenystävillä kirjastokierros

Itä-Savo 7.6.2016
Taiteenystävien näyttelyssä maalauksia ja veistoksia. Näyttely on läpileikkaus tämän hetkisestä työskentelystä.
Parikkalan taiteenystävät ry:n jäsenten töitä on kesän ajan esillä kolmessa Parikkalan kirjastossa: kesäkuussa Saarella, heinäkuussa Uukuniemellä ja elokuussa Parikkalan pääkirjastossa.
Näyttelyssä on esillä maalauksia ja veistoksia eri tekniikoilla toteutettuina: perinteisiä öljyvärimaalauksia Seppo Saukkoselta, Sirpa Innaselta ja Reetta Nurmelta.  Pirjo Tikkinen on tuonut näyttelyyn akryyli- ja öljyvärimaalauksia ja valokuvavedoksia encaustic photography -tekniikalla kovalevyjä. Scratchboard-tekniikalla ampersand clayboard -pohjalle toteutettuja teoksia on Hanna Aallolta sekä keramiikka- ja paperiveistoksia Marjaana Tykkyläiseltä.
Näyttely on levittäytynyt Saaren kirjastoon kahteen kerrokseen ja se antaa edustavan läpileikkauksen taiteenystävien tämän hetkisestä työskentelystä.
-Saaren kirjasto on näyttelytilana kodikas ja viihtyisä. Sinne oli mukava ripustaa näyttely esille, kertoo kuvataiteilija Pirjo Tikkinen, jonka töitä on esillä kesäkuun ajan myös Galleria Kaikniekassa Lappeenrannan linnoituksessa.
Teksti: Auli Terävä ja Pirjo Tikkinen

Ei kommentteja: