lauantai 16. toukokuuta 2009

Pj:n tiedote (kevät 2009)

Aurinkoinen ja keväinen tervehdys kaikille!

Parikkalan taiteenystävät ry:n kevätkokous pidettiin 8.4.2009 klo 19.30 Jaana Hokkasen työhuoneella. Läsnä oli pieni joukko yhdistyksen jäseniä ja asiat saatiin päätettyä eli edellisen vuoden hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus.

Yhdistyksen johtokuntaan kuuluvat syyskokouksen päätöksen mukaisesti Raimo Hienonen, Allan Granlund, Seppo Saukkonen, Varpu Wilska ja Matti Vilkko. Sihteeriksi valittiin Helena Lindqvist. Puheenjohtajana toimii Jaana Hokkanen ja varapuheenjohtajana Varpu Wilska.

JÄSENMAKSU vuodelle 2009 on 10 euroa. Toivottavasti maksatte jäsenmaksun 15.5. mennessä yhdistyksen tilille EKSP 410823-48647. Laita maksun viestiin nimesi ja osoitteesi. Jäsenmaksun maksamatta jättäminen tarkoittaa eroamista yhdistyksestä. Tietysti olisi parempi ilmoittaa yhdistyk-sestä eroamisesta, niin emme hätistele teitä turhalla postilla. Vuoden 2008 jäsenmaksuja on maksamatta monella, mutta viime vuonna toiminta oli niin hiljaista ja edes jäsenkirjeellä emme teitä vaivanneet, joten jos vielä haluatte olla mukana toiminnassa, niin hieno juttu – yritetään saada aikaan aktiivista toimintaa.

Ei kommentteja: